Parket

Poiščite

VAŠA SANJSKA LESENA TLA

Les vnaša pristnost in toplino v vsako notranjost. S pravim parketom v svoj dom vnesete naravnost in čar lesa, ki je odlična osnova za naravno in zdravo bivalno okolje,  pozitivno vpliva na klimo v prostoru ter vaše počutje. Vsak parket je edinstven košček narave, ki prikazuje svojo individualno lepoto, daje udobno toplo površino, ki jo lahko občutite z rokami in nogami.

Dvoslojni gotovi parket

Kvalitetni dvoslojni gotovi parket združuje fascinantno in elegantno optiko s prefinjeno individualnostjo ter brezčasno klasiko. Polagamo ga na veliko klasičnih in modernih načinov, med drugim tudi v ribjo kost in francosko ribjo kost, primeren pa je tudi za prostore s talnim gretjem.

Troslojni gotovi parket

Kvalitetni troslojni panelni gotovi parket, ki združuje fascinantno in elegantno optiko s prefinjeno individualnostjo ter brezčasno klasiko. Primeren je tudi za talno gretje.

PREDNOSTI PARKETA

TALNA OBLOGA IZ NARAVNEGA MATERIALA

Košček narave v vašem domu. Les je najbolj priljubljena naravna talna obloga, ki vnese občutek topline v vaš dom.

ENOSTAVNA VGRADNJA

Nudimo gotove parkete, kar pomeni, da so že finalno obdelani v tovarni, lakiran ali oljen. Vgradnja je zato bolj enostavna in bolj prijazna do vašega bivalnega prostora. Parket vgrajujemo s kontaktnim lepljenje ali plavajoče brez lepljenja. 

ŠTEVILNE OBDELAVE IN STRUKTURE PARKETA

Naš prodajni program parketa zajema številne obdelave, parket je tako lahko gladek, brušen, ščetkan, dimljen ali parjen. Končna obdelava je lahko v barvi lesa, oziroma tonirana, lakirana z različnimi laki ali naravno oljena.

NAŠE PREDNOSTI

  • Ustvarjanje prijetnejših bivalnih in poslovnih prostorov
  • Rešitve za vsak prostor, vse na enem mestu
  • Svetovanje, ogled in izmere na domu ali v poslovnih prostorih
  • Varen nakup z garancijo na material in vgradnjo

Naročite se na

Brezplačni posvet