Vinilne talne obloge

Nove generacije

Vinilne talne obloge

Neprestan tehnološki razvoj prinaša nove generacije vinilnih talnih oblog, ki slonijo na varovanju okolja ter proizvodnji kvalitetnih materialov. Vinili iz našega prodajnega programa so tehnološko dovršeni in uporabniku nudijo enostavno, kvalitetno in hkrati estetsko rešitev za tla, ki navdušujejo z izgledom, teksturami, oblikami in najboljšimi imitacijami lesa, kamna, betona, terazza in drugih materialov. Vinili so idealni za uporabo v poslovnem, javnem in zasebnem sektorju.

Homogene vinilne talne obloge

Homogen vinil v rolah je izdelan iz ene same plasti, ki nudi živahnost in globino barve. Je neverjetno vzdržljiv in odporen proti madežem, zaradi česar je odlična izbira za tla v javnih, komercialnih in industrijskih objektih.

Heterogene vinilne talne obloge

Heterogeni vinil je večplastni vinil s tiskano zgornjo plastjo, ki zagotavlja neskončne možnosti oblikovanja. Naše heterogene vinilne talne obloge so popolnoma prilagojene za skoraj vsa področja uporabe. Heterogene vinilne talne obloge v našem programu so izdelane v Evropi, izdelane za različna področja uporabe, domačo, industrijsko in komercialno rabo, dobavljive pa so v rolah, ploščah in plankah različnih dimenzij.

Protizdrsne vinilne talne obloge

Z izbiro protizdrsnih vinilnih talnih oblog lahko znatno zmanjšate število nesreč zaradi zdrsa. Naše talne obloge imajo zagotovljeno dolgotrajno odpornost proti zdrsu in ponujajo varnostne rešitve za širok spekter uporabe.

Akustične vinilne talne obloge

Zvok ima lahko škodljive učinke na človeško telo, kot so motnje spanja, stres in glavoboli. Akustične talne obloge pomembno prispevajo k zmanjševanju hrupa v stavbah, saj zmanjšajo udarni hrup do 19 dB.

Elektroprevodne vinilne talne obloge v rolah

Zagotavljajo potrebo po elektroprevodnosti več stopenj in so posebej primerne za server sobe, vse prostore z napravami z posebnimi elektro zahtevami in so hkrati še vedno estetske in ponujajo najrazličnejše dekorje.

Elektroprevodne vinilne talne obloge v ploščah

Zagotavljajo potrebo po elektroprevodnosti več stopenj in so posebej primerne za server sobe, vse prostore z napravami z posebnimi elektro zahtevami in so hkrati še vedno estetske in ponujajo najrazličnejše dekorje.

Za razliko od talnih oblog v roli, omogočajo lokalno sanacijo z odstranitvijo ene ali več plošč, kar nam v primeru poškodb omogoča povrnitev izgleda prostora na enostaven način.

Vinilne talne obloge v plankah, ploščah za lepljenje

Vinilne talne obloge v ploščah obsegajo veliko dekorjev v lesenih, kamnitih, betonskih odtenkih. Planke oziroma plošče so več oblik, katere lahko enostavno menjamo v primeru poškodb. Imajo več verzij debelin in so primerne tako za domačo uporabo, kot tudi za najzahtevnejše objekte z največjimi frekvencami obiska.

Vinilne talne obloge v plankah, ploščah, click sistem spajanja, plavajoče polaganje

Podobno kot obloge v plankah za lepljenje obsegajo vse vrste dekorjev, le da so bolj primerne za prostore, v katerih so že nameščene talne obloge in jih lahko enostavno prekrijemo. Talne obloge na clik, lahko kadarkoli odstranimo in montiramo v drug prostor.

Vinilne talne obloge v plankah, ploščah na komfortni peni, polaganje loose lay – brez lepljenja

So debelejše od ostalih talnih oblog, enostavne za polaganje in sanacijo. Imajo boljšo zvočno in toplotno izolativnost. Kot ostale na voljo v vseh vrstah dekorjev in oblik.

Prednosti vinilnih talnih oblog

  • Izredno obstojne in trpežne
  • Enostavne za čiščenje in vzdrževanje
  • Vodoodporne
  • Enostavne za vgradnjo in primerne za talno gretje
  • Realistični dekorji

NAŠE PREDNOSTI

  • Ustvarjanje prijetnejših bivalnih in poslovnih prostorov
  • Rešitve za vsak prostor, vse na enem mestu
  • Svetovanje, ogled in izmere na domu ali v poslovnih prostorih
  • Varen nakup z garancijo na material in vgradnjo

Naročite se na

Brezplačni posvet