Parket

Poiščite

VAŠA SANJSKA LESENA TLA

Les je tako vsestranski, da nas vedno znova preseneča. Njegova lepota, moč in značaj vnašajo pristnost in toplino v vsako notranjost. S pravim parketom v svoj dom vnesete naravnost in čar surovega lesa, ki je odlična osnova za naravno in zdravo bivalno okolje,  pozitivno vpliva na klimo v prostoru ter vaše počutje. Vsak parket je edinstven košček narave, ki prikazuje svojo individualno lepoto, daje udobno toplo površino, ki jo lahko občutite z rokami in nogami.

Dvoslojni gotovi parket

Kvalitetni dvoslojni panelni gotovi parket vseh vrst in obdelav, ki združuje fascinantno in elegantno optiko s prefinjeno individualnostjo ter brezčasno klasiko. Polaganje ribja kost in francoska ribja kost.

Troslojni gotovi parket

Kvalitetni troslojni panelni gotovi parket , ki združuje fascinantno in elegantno optiko s prefinjeno individualnostjo ter brezčasno klasiko. Primeren za talno gretje.

PREDNOSTI PARKETA

NARAVNA TALNA OBLOGA

Košček narave v vašem domu. Les za izdelavo parketa je praktično vzet iz narave in predelan v najbolj priljubljeno in naravno talno oblogo.

ENOSTAVNA VGRADNJA

Naš parket je gotovi parket, kar pomeni, da je že obdelan, lakiran ali oljen. Vgradnja je enostavna, plavajoče brez lepljenja ali z lepljenjem.

ŠTEVILNE OBDELAVE IN STRUKTURE PARKETA

Naš prodajni program parketa zajema številne obdelave, in sicer gladko, brušeno, strgano, žagano, beljeno, dimljeno ...

NAŠE PREDNOSTI

  • Ustvarjanje prijetnejših bivalnih in poslovnih prostorov
  • Rešitve za vsak interier, vse na enem mestu
  • Svetovanje, ogled in izmere na domu ali v poslovnih prostorih
  • Varen nakup z garancijo na material in vgradnjo
  • Hitro in uspešno reševanje reklamacij

Naročite se na

Brezplačni posvet